News Flash:

Fondue cu branza Cheddar

12 Aprilie 2016
777 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

450 gr branza Cheddar, data pe razatoare
3 catei de usturoi, pisati
1 lingura faina
1 cana bere
1/4 lingurita piper
1-1/2 lingurite pudra de mustar

Mod de preparare:

Intr-un bol incapator amesteca branza rasa cu faina. Separat, intr-o oala pentru sosuri adauga berea, usturoiul, mustarul si piperul si lasa-l sa fiarba. Dupa ce a clocotit timp de doua minute, adauga treptat cate putina branza. Amesteca continuu pana aceasta se topeste, apoi adauga din nou branza. Continua asa pana ce termini intrega cantitate de branza si obtii un sos cremos si omogen.
Serveste fondue-ul cu bere si branza Cheddar alaturi de stixuri, cipsuri sau carnati afumati, prajiti!

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

reteta fondue fondue branza retete internationale
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1957 viz    0 com
1071 viz    0 com
599 viz    0 com
1050 viz    0 com
1257 viz    0 com
2159 viz    0 com
1130 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1502 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013705 (s)