News Flash:

Folosesti tigaie universala pentru orice? Iata de ce nu e bine

21 Februarie 2012
1306 Vizualizari | 0 Comentarii
Tigaie universala
Spre deosebire de tigaile din fonta sau din otel inoxidabil, cele universale se incalzesc greu, astfel ca friptura nu va avea acea crusta aurie pe care ti-o doresti, potrivit lui Tom Brenna, profesor la Cornell University. Daca insisti totusi si lasi mai mult tigaie pe foc, e posibil sa arzi mancarea.

Ce sa faci:

Nu folosi o asemenea tigaie cand trebuie sa pregateti mancaruri delicate, precum peste sau oua. Alege o cratita din otel inoxidabil sau din fonta.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

otel inoxidabil
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1884 (s) | 34 queries | Mysql time :0.035551 (s)