News Flash:

Folosesti legume congelate la gatit? Renunta la acest obicei nociv!

15 Octombrie 2016
1276 Vizualizari | 0 Comentarii
Legumele congelate sunt accesibile oricui si sunt usor de folosit. In plus, acestea sunt usor de folosit, fierband mult mai repede decat cele proaspete. Acestea au insa si multe dezavantaje. Pe langa faptul ca nu sunt la fel de gustoase precum cele proaspete nu sunt nici sanatoase. Iata de ce trebuie sa renunti la consumul de legume congelate.
 
Fructele si legumele congelate sunt procesate termic inainte de a fi ambalate. Acest lucru presupune ca imediat dupa culegere legumele sa fie la temperatura de fierbere pana cand acestea sunt pe jumatate fierte. Apoi sunt racite brusc la temperaturi extrem de mici si ambalate. Prin acest proces se pierde o mare parte din continutul de vitamina C si de vitamine din complexul B, precum si alti nutrienti esentiali organismului.

Mai mult, legumele congelate, care se gasesc in comert sunt culese inainte de a fi coapte, pentru a nu se strica pana ajung in magazinele de desfacere. Totodata, acestea sunt crescute in mod alert, si sunt pline de chimicale.

Asadar, atunci cand este posibil cumpara legume de la tarani, din piata. Le poti cumpara in cantitati mai mari pentru a le congela chiar tu pentru perioadele in care nu se gasesc in comert. Acestea sunt cu mult mai sanatoase decat cele din magazine.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

legume congelate mancare legume retete legume
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1634 (s) | 34 queries | Mysql time :0.027587 (s)