News Flash:

Folosesti folia de aluminiu la gatit? Motivul pentru care trebuie sa renunti la acest obicei!

23 August 2016
1819 Vizualizari | 0 Comentarii
Folia de aluminiu este extrem de utila in bucatarie, si, aproape ca nu exista gospodina care sa nu o foloseasca. Fie ca o folosim pentru preparatele inabusite la cuptor sau pentru a tapeta o tava ori pentru a marina alimentele, aceasta este toxica pentru organism, sustin specialistii.
Oamenii de stiinta sustin ca aluminiul din folie poate sa patrunda in alimente. Astfel, prin folosirea foliei de aluminiu la gatit, riscul de a ingera o cantitate mare de aluminiu este crescut. Odata introdus la caldura, aluminiul trece mult mai usor in alimentele preparate.

Ce se intampla daca gatesti in folie de aluminiu? Numeroase studii au evidentiat faptul ca in tesutul cerebral al persoanelor afectate de maladia Alzheimer se regaseste o cantitate ridicata de aluminiu. Astfel ca s-a tras concluzia ca o expunere constanta la o cantitate mare de aluminiu poate sa reprezinte un factor de risc pentru Alzheimer, potrivit realitatea.net.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

folie aluminiu folie sanatate aluminiu sanatate
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1800 (s) | 34 queries | Mysql time :0.025998 (s)