News Flash:

Foietaj cu telemea la cuptor

12 Noiembrie 2013
3875 Vizualizari | 0 Comentarii
Reteta de foietaj cu telemea la cuptor.

Ingrediente
:

o punga foietaj 400 gr decongelata
300 gr branza telemea
un ou
700 ml lapte

Mod de preparare:

Pe o tava punem hartia de copt si o jumatate din cantitatea de foietaj, presaram branza razuita si adaugam si cealata foaie grosa de foietaj. Pe deasupra punem oul batut amestecat cu lapte. Dam la cuptor cca o ora.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

culinar bzi retete culinare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1673 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021643 (s)