News Flash:

Foietaj cu spanac si mozzarella

28 Octombrie 2014
2272 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 foaie (400g) aluat foietaj
250 g spanac din conserva sau congelat (scurs bine)
1 ceapa verde tocata
60 g mozzarella rasa
45 g parmezan ras
1 lingura apa
1 ou

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 200 C. Amesteca branzeturile cu ceapa verde, putina sare si piper intr-un bol. Intinde foaia de aluat pe o suprafata presarata cu faina, unge-o cu oul batut cu apa si intinde pe toata suprafata ei mai intai amestecul de branzeturi, apoi spanacul scurs bine.
Ruleaza aluatul pe latime, ca pe o rulada. Taie din el 20 de felii pe care sa le asezi intr-o tava pe o hartie de copt. Unge-le cu ou batut si coace-le timp de 15 minute. Lasa-le sa se raceasca pe un gratar.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rulou spanac foietaj garnituri retete culinare culinar retete
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2107 viz    1 com
1518 viz    0 com
1986 viz    0 com
1893 viz    0 com
2589 viz    0 com
2424 viz    0 com
3069 viz    1 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1110 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016128 (s)