News Flash:

Foietaj cu carne la cuptor

20 Septembrie 2011
2579 Vizualizari | 0 Comentarii
Foietaj cu carne la cuptor
Ingrediente: 400 g carne tocata amestec 500 g aluat de foietaj 2 linguri ulei 1 ceapa verdeata 1 ou ketchup condimente Mod de preparare: Ceapa taiata marunt se caleste intr-o tigaie, apoi se pune carnea, amestecand in continuu. Dupa ce carnea s-a strans si a scazut si sucul din ea, se adauga un pahar de vin si unul de apa, se pune capacul si se lasa sa fiarba incet. Dupa ce a scazut, se opreste focul, se adauga putina verdeata tocata si amestec texan cu generozitate. Aluatul decongelat se intinde cu sucitorul, se pune carne pe toata suprafata, se ruleaza strans si se da la frigider vreo 30-40 de minute. In acest timp se pregateste tava cu hartie de copt unsa cu ulei, se taie rondele din aluatul umplut, late de 2 degete, se pun cu fata in sus si se ung cu ou batut deasupra. Dupa aceea se da tava la cuptor la foc mare timp de 15 minute. Se servesc calde, cu ketchup deasupra. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

carne tocata garnitura ketchup condimente
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1905 viz    0 com
1311 viz    0 com
967 viz    0 com
939 viz    0 com
1219 viz    0 com
1317 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1509 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012569 (s)