News Flash:

Foietaj cu branza dulce

23 Mai 2011
3857 Vizualizari | 0 Comentarii
Foietaj cu branza dulce
Ingrediente: un pachet foi de placinta 500 gr branza dulce 400 ml iaurt 400 gr zahar 2 oua 100 gr stafide 200 ml ulei de masline 1 fiola esenta de vanilie Mod de preparare: Ungem fiecare foaie de placinta cu ulei si o rulam, dupa care le aseazam intrun vas termorezistent. Peste ele presaram stafidele. Intr-un bol, amestecam branza cu zaharul, vanilia, ouale si iaurtul, dupa care rasturnam amestecul peste foile de placinta si scuturam usor vasul, sa se patrunda bine foile, introducem in cuptorul cald, pentru 20 de minute (pana se formeaza o crusta maronie, deasupra). Preparatul, se serveste atat cald, cat si rece.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

branza dulce cafea solubila sirop placinte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3819 viz    0 com
2294 viz    0 com
938 viz    0 com
1294 viz    0 com
2473 viz    0 com
1024 viz    0 com
1526 viz    0 com
1352 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1535 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017914 (s)