News Flash:

Foietaj cu banane si ciocolata

30 August 2017
1505 Vizualizari | 0 Comentarii
Din doar cateva ingrediente poti prepara un desert simplu si incredibil de delicios. Si va fi gata in mai putin de 40 de minute.

Ingrediente:

1 foaie aluat foietaj
1 ou
40 g zahar brun
1 lingurita scortisoara
40 g nuci sau alune sfaramate
2 banane
75 g ciocolata cu lapte sau neagra

Mod de preparare:

Dai drumul la cuptor si tapetezi o tava. Bati oul si ungi foaia de aluat dupa ce s-a decongelat. Amesteci scortisoara cu zaharul si o presari o parte peste aluat, apoi adaugi nucile, in ploaie. Intr-un capat al aluatului pui bananele fara coaja si asezi langa ele patratelele de ciocolata.
 Rulezi si ungi cu ou pe deasupra. Tai in jumatate si aseiz in tava. Presari restul de scortisoara si dai la cuptor pana se rumeneste.

preluat de pe clickpoftabuna
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

zahar brun scortisoara
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1675 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015419 (s)