News Flash:

Foie gras cu afine si coacaze

31 Mai 2013
1551 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

piper
sare
1 lingura zahar
curry
40 ml coniac
30 g coacaze
30 g afine
1 mar
50 g foie gras
creson

Mod de preparare:


Marul se curata, se indeparteaza miezul si se taie in cubulete foarte mici. Intr-o tigaie incinsa se arunca marul impreuna cu lingura de zahar si lasam marul sa se caramelizeze pana ce cubuletele se leaga putin.

Foie gras-ul se asezoneaza cu sare, piper si praf de curry. Intr-o tigaie foarte incinsa se pune foarte putin ulei si se prajeste foarte putin pe fiecare parte.

Pentru sosul de afine, punem afinele intr-o cratita cu putin zahar si le zdrobim. Cand incep sa lase zeama adaugam 20 ml coniac, se mai lasa putin pe foc pana coniacul isi pierde din alcool si castiga din aroma, apoi dam totul printr-o strecuratoare. La fel facem si pentru sosul de coacaze. Se monteaza totul pe farfurie si se orneaza cu creson.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

piper coniac coacaze foie gras creson
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1562 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013976 (s)