News Flash:

Foi lica umplute cu crema

17 Octombrie 2012
17590 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 albusuri batute spuma cu putina sare si o lingura de zeama de lamaie
4 galbenusuri frecate cu 200 gr zahar
1 pachet de margarina
un zahar vanilat
50 nuci curatate, putin prajite si zdrobite cu sucitorul
1 cana (250 g) de zahar
esenta de vanilie
esenta de rom

Mod de preparare:


Se arde intr-o cratita o cana de zahar, apoi se adauga margarina. Amesteca pana se topeste, dupa care se pun esenta de rom, vanilia, albusurile, galbenusurile si nuca si se fierbe pana devine ca o mamaliga groasa. Se ung foile lica cu aceasta crema. Se da la rece 1-2 ore.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

foi lica retete desert retete prajituri retete culinare albusuri sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5224 viz    0 com
3654 viz    0 com
4626 viz    0 com
5285 viz    0 com
1680 viz    0 com
2748 viz    0 com
1988 viz    0 com
1357 viz    0 com

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1576 (s) | 35 queries | Mysql time :0.029663 (s)