News Flash:

Foi lica umplute cu crema

17 Octombrie 2012
17474 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 albusuri batute spuma cu putina sare si o lingura de zeama de lamaie
4 galbenusuri frecate cu 200 gr zahar
1 pachet de margarina
un zahar vanilat
50 nuci curatate, putin prajite si zdrobite cu sucitorul
1 cana (250 g) de zahar
esenta de vanilie
esenta de rom

Mod de preparare:


Se arde intr-o cratita o cana de zahar, apoi se adauga margarina. Amesteca pana se topeste, dupa care se pun esenta de rom, vanilia, albusurile, galbenusurile si nuca si se fierbe pana devine ca o mamaliga groasa. Se ung foile lica cu aceasta crema. Se da la rece 1-2 ore.

foi lica retete desert retete prajituri retete culinare albusuri sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5099 viz    0 com
3590 viz    0 com
4533 viz    0 com
5192 viz    0 com
1659 viz    0 com
2692 viz    0 com
1924 viz    0 com
1324 viz    0 com

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1526 (s) | 24 queries | Mysql time :0.023606 (s)

loading...