News Flash:

Foi de lasagna cu ciocolata si branza

19 Mai 2014
2107 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

230 g de foi de lasagna
110 g de ciocolata rasa
900 g de branza ricotta
1/2 cana de cacao neindulcita
1 cana de zahar pudra
2 oua
coaja rasa de la o portocala
1 1/2 cana de fulgi de ciocolata
1/2 cana de fistic prajit

Mod de preparare:

Fierbe foile de lasagna timp de 1 minut intr-o oala mare plina cu apa clocotita. Limpezeste-le cu apa rece si lasa-le la scurs pe servetele. Amesteca ricotta cu zaharul, pudra de cacao si ouale cu ajutorul mixerului pana cand se omogenizeaza. Incorporeaza chipsurile de ciocolata si coaja de portocala.
Pune 1/4 din compozitia de ricotta intr-o tava si acoper-o cu 1/4 din cantitatea de fistic, apoi pune o foaie de lasagna deasupra. Repeta procedeul, pana cand termini ingredientele.
Coace lasagna timp de 35-40 de minute in cuptorul preincalzit la 180 de grade. Presara ciocolata rasa deasupra, dupa ce ai scos lasagna din cuptor.
Aceasta prajitura se serveste rece, alaturi de un pahar de lapte tinut la frigider.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete prajituri retete lasagna lasagna ciocolata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1379 viz    0 com
2204 viz    0 com
1093 viz    0 com
1109 viz    0 com
1496 viz    0 com
1424 viz    0 com
1082 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1746 (s) | 34 queries | Mysql time :0.029044 (s)