News Flash:

Foi de lasagna cu ciocolata si branza

19 Mai 2014
2195 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6605 RON (+0.0077)
USD: 4.1120 RON (+0.0247)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

230 g de foi de lasagna
110 g de ciocolata rasa
900 g de branza ricotta
1/2 cana de cacao neindulcita
1 cana de zahar pudra
2 oua
coaja rasa de la o portocala
1 1/2 cana de fulgi de ciocolata
1/2 cana de fistic prajit

Mod de preparare:

Fierbe foile de lasagna timp de 1 minut intr-o oala mare plina cu apa clocotita. Limpezeste-le cu apa rece si lasa-le la scurs pe servetele. Amesteca ricotta cu zaharul, pudra de cacao si ouale cu ajutorul mixerului pana cand se omogenizeaza. Incorporeaza chipsurile de ciocolata si coaja de portocala.
Pune 1/4 din compozitia de ricotta intr-o tava si acoper-o cu 1/4 din cantitatea de fistic, apoi pune o foaie de lasagna deasupra. Repeta procedeul, pana cand termini ingredientele.
Coace lasagna timp de 35-40 de minute in cuptorul preincalzit la 180 de grade. Presara ciocolata rasa deasupra, dupa ce ai scos lasagna din cuptor.
Aceasta prajitura se serveste rece, alaturi de un pahar de lapte tinut la frigider.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete prajituri retete lasagna lasagna ciocolata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1405 viz    0 com
2356 viz    0 com
1123 viz    0 com
1134 viz    0 com
1522 viz    0 com
1462 viz    0 com
1115 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1584 (s) | 23 queries | Mysql time :0.022747 (s)