News Flash:

Foetaj cu ricotta si spanac

31 Martie 2012
2408 Vizualizari | 0 Comentarii
Foetaj cu ricotta si spanac
Ingrediente:

pasta sfoglia (foetaj)
300 g ricotta
un ou
250 g spanac
piper negru macinat (optional)
50 g parmezan
lapte pentru uns
sare
   
Mod de preparare:

Fierbem spanacul in apa cu sare, il scurgem bine asta dupa ce s-a racit, il taiem marunt si-l amestecam cu toate ingredientele. Intindem pasta si o ungem cu compozitia rezultata, rulam frumos, ungem cu lapte si o bagam in cuptorul preincalzit, la 180° pentru circa 20 de minute, asta depinde de cuptor, ultimele cinci minute cu cuptorul la 200°.
Foetaj cu ricotta si spanac pregatit de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pasta sfoglia ricotta spanac piper negru parmezan lapte sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1535 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016868 (s)