News Flash:

Foetaj cu nuca

17 Aprilie 2012
2099 Vizualizari | 0 Comentarii
Foetaj cu nuca
Ingrediente:

un pachet foetaj/aluat frantuzesc
miez de nuca macinat
zahar de trestie sau normal
nuca de cocos

Mod de preparare:

Intindem foaie de aluat, presaram zahar brun (poate fi si normal), presaram deasupra nuca macinata si apoi incepem sa rulam aluatul din ambele capete, pe lungime. Cu ajutorul unui fir de ata, taiem "ochelarii" sau "binoclu" la o latime de circa 3 cm, punem in tava pe hartie de copt si presaram din nou un pic de zahar. Bagam tava in cuptorul preincalzit la 190-200 de grade si lasam pina se rumenesc bine si servim cand s-au racit.
Foetaj cu nuca pregatit de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

foetaj aluat frantuzesc
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1760 viz    0 com
4677 viz    0 com
4745 viz    0 com
2621 viz    0 com
2722 viz    0 com
3066 viz    0 com
1197 viz    0 com
1082 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1664 (s) | 23 queries | Mysql time :0.025682 (s)