News Flash:

Foetaj cu nuca

17 Aprilie 2012
2161 Vizualizari | 0 Comentarii
Foetaj cu nuca
Ingrediente:

un pachet foetaj/aluat frantuzesc
miez de nuca macinat
zahar de trestie sau normal
nuca de cocos

Mod de preparare:

Intindem foaie de aluat, presaram zahar brun (poate fi si normal), presaram deasupra nuca macinata si apoi incepem sa rulam aluatul din ambele capete, pe lungime. Cu ajutorul unui fir de ata, taiem "ochelarii" sau "binoclu" la o latime de circa 3 cm, punem in tava pe hartie de copt si presaram din nou un pic de zahar. Bagam tava in cuptorul preincalzit la 190-200 de grade si lasam pina se rumenesc bine si servim cand s-au racit.
Foetaj cu nuca pregatit de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

foetaj aluat frantuzesc
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1826 viz    0 com
4727 viz    0 com
4799 viz    0 com
2672 viz    0 com
2782 viz    0 com
3129 viz    0 com
1229 viz    0 com
1134 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1667 (s) | 23 queries | Mysql time :0.029316 (s)