News Flash:

Foetaj cu nuca

17 Aprilie 2012
1958 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6572 RON (+0.0022)
USD: 3.9685 RON (-0.0089)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Foetaj cu nuca
Ingrediente:

un pachet foetaj/aluat frantuzesc
miez de nuca macinat
zahar de trestie sau normal
nuca de cocos

Mod de preparare:

Intindem foaie de aluat, presaram zahar brun (poate fi si normal), presaram deasupra nuca macinata si apoi incepem sa rulam aluatul din ambele capete, pe lungime. Cu ajutorul unui fir de ata, taiem "ochelarii" sau "binoclu" la o latime de circa 3 cm, punem in tava pe hartie de copt si presaram din nou un pic de zahar. Bagam tava in cuptorul preincalzit la 190-200 de grade si lasam pina se rumenesc bine si servim cand s-au racit.
Foetaj cu nuca pregatit de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

foetaj aluat frantuzesc
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1707 viz    0 com
4623 viz    0 com
4690 viz    0 com
2532 viz    0 com
2661 viz    0 com
3019 viz    0 com
1158 viz    0 com
1039 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1786 (s) | 23 queries | Mysql time :0.032053 (s)