News Flash:

Focaccia la tigaie II

2 Noiembrie 2011
1888 Vizualizari | 0 Comentarii
Focaccia la tigaie II
Ingrediente: 500 g faina 25 g drojdie proaspata oregano uscat 1 lingurita de sare 1 cana apa calduta ulei de masline Mod de preparare: Intr-un bol se cerne faina, se face o gropita, la mijloc unde se adauga drojdia dizolvata in putina apa calduta. Se pune si sarea si se framanta un aluat moale si elastic, adaugand apa atat cat cere aluatul. Se lasa sa dospeasca pana isi dubleaza volumul. Se fac din aluat mici bilute, care se vor modela sub forma unor turtite. Se apasa cu degetele formandu-se mici gropite, se ung cu ulei de masline, se presara oregano uscat si se coc intr-o tigaie grill si pe o parte si pe cealalta. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina retete vegetariene zahar ciorba radauteana placinte focaccia bzi
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1254 viz    0 com
1259 viz    0 com
3274 viz    0 com
1214 viz    0 com
1849 viz    0 com
3715 viz    0 com
5131 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1574 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011456 (s)