News Flash:

Focaccia cu iaurt grecesc si condimente

8 Ianuarie 2014
1492 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

450 g ridichi
200 g iaurt grecesc
1 catel de usturoi
1 linguri de menta proaspata
1 lingurite de suc de lamaie
1/2 lingurita de coriandru
4 focaccia
ulei de masline
sare

Mod de preparare:

Combina ridichile taiate marunt cu iaurtul, usturoiul, menta, sucul de lamaie si coriandrul intr-un bol mediu. Condimenteaza-le cu sare si piper dupa gust, apoi acopera compozitia cu folie de aluminiu si da-o la rece pentru 10 minute. Taie focaccia in 8 triunghiuri si asaza-le in doua tavi de copt. Presara peste ele sare, ulei de maslime si piper si lasa-le sa se rumeneasca 5-6 minute.
Serveste triunghiurile cu tzatziki, decorate cu cateva frunze de menta proaspata.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1683 viz    0 com
10223 viz    0 com
1848 viz    0 com
1310 viz    0 com
1055 viz    0 com
2576 viz    0 com
1250 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1414 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012060 (s)