News Flash:

Foc de semineu

23 Noiembrie 2011
1450 Vizualizari | 0 Comentarii
Foc de semineu
Ingrediente: 1 plic de ceai de flori de hibiscus 200 ml apa jumatate de portocala putina scortisoara macinata putin ghimbir macinat 5 cl lichior de visine Mod de preparare: Se toarna apa fierbinte peste plicul de ceai, se lasa la infuzat 5 minute, dupa care se toarna intr-un vas mai mic. Apoi se curata portocala de coaja si i se stoarce zeama. Se adauga sucul de portocala, ghimbirul, scortisoara si lichiorul de visine. Se incalzeste amestecul rezultat, nu se fierbe. Dupa aceea se toarna in pahare, se decoreaza cu betisoare de visine si cu spirala din coaja de portocala.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bucataria internationala cireasa stafide limeta
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1563 viz    0 com
2068 viz    0 com
1166 viz    0 com
1021 viz    0 com
1143 viz    0 com
1096 viz    0 com
1594 viz    0 com
1125 viz    0 com
1050 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1614 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022587 (s)