News Flash:

Foc de semineu

23 Noiembrie 2011
1392 Vizualizari | 0 Comentarii
Foc de semineu
Ingrediente: 1 plic de ceai de flori de hibiscus 200 ml apa jumatate de portocala putina scortisoara macinata putin ghimbir macinat 5 cl lichior de visine Mod de preparare: Se toarna apa fierbinte peste plicul de ceai, se lasa la infuzat 5 minute, dupa care se toarna intr-un vas mai mic. Apoi se curata portocala de coaja si i se stoarce zeama. Se adauga sucul de portocala, ghimbirul, scortisoara si lichiorul de visine. Se incalzeste amestecul rezultat, nu se fierbe. Dupa aceea se toarna in pahare, se decoreaza cu betisoare de visine si cu spirala din coaja de portocala.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bucataria internationala cireasa stafide limeta
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1502 viz    0 com
2036 viz    0 com
1120 viz    0 com
987 viz    0 com
1110 viz    0 com
1062 viz    0 com
1559 viz    0 com
1092 viz    0 com
1013 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1628 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023892 (s)