News Flash:

Foarte multi romani beau cafea la ibric, dar nu stiu cat e de periculoasa

9 Octombrie 2017
10725 Vizualizari | 0 Comentarii
Foarte multi oameni prefera cafeaua la ibric, dar specialistii atrag atentia ca aceasta nu este deloc sanatoasa.
Asta din cauza zatului, care poate duce la cresterea colesterolului.

Citeste si Ce sa nu adaugi niciodata in cafea

In schimb, specialistii recomanda consumul cafelei la espressor sau la filtru.
„Espressoul are o aroma foarte puternica, dar, contrar conceptiilor populare, nu are o cantitate mai mare de cofeina decat cea preparata la filtru, pentru ca este preparata la abur”, a declarat un nutritionist pentru presa tabloida.

preluat de pe vocea.biz
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ibric espressor filtru
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1578 (s) | 35 queries | Mysql time :0.020662 (s)