News Flash:

Floricele cu crema de vanilie si fructe - FOTO

13 Ianuarie 2012
3105 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

un pachet aluat foietaj
un pliculet crema vanilie
cirese/capsuni
zahar de trestie
   
Mod de preparare:

Intindem aluatul de foetaj si cu o forma de floricica (fiecare poate taia aluatul cu ce forma vrea) decupam aluatul. Asezam floricelele in tava pe hirtie de copt, presaram deasupra zahar de trestie, ca sa se caramelizeze un pic floricelele, le bagam in cuptorul incalzit la 200 grade, pentru circa 7-10 minute.
Facem crema de vanilie, cum scrie pe plic sau ca aici, iar cand floricele din foietaj s-au racit, incepem cu siringa pentru dulciuri, sa punem crema pe o floricica, apoi punem alta floare deasupra si crema si cate un mot din cirese/capsuni/zmeura, sa fie fructe de marime mica.
Floricelele cu crema de vanilie si fructe au fost pregatite de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto


aluat foietaj crema vanilie cirese capsuni
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2049 viz    0 com
1985 viz    0 com
2413 viz    0 com
3955 viz    0 com
1487 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1650 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018519 (s)