News Flash:

Floricele cu crema de vanilie si fructe - FOTO

13 Ianuarie 2012
2898 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6549 RON (+0.0008)
USD: 4.0128 RON (+0.0096)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

un pachet aluat foietaj
un pliculet crema vanilie
cirese/capsuni
zahar de trestie
   
Mod de preparare:

Intindem aluatul de foetaj si cu o forma de floricica (fiecare poate taia aluatul cu ce forma vrea) decupam aluatul. Asezam floricelele in tava pe hirtie de copt, presaram deasupra zahar de trestie, ca sa se caramelizeze un pic floricelele, le bagam in cuptorul incalzit la 200 grade, pentru circa 7-10 minute.
Facem crema de vanilie, cum scrie pe plic sau ca aici, iar cand floricele din foietaj s-au racit, incepem cu siringa pentru dulciuri, sa punem crema pe o floricica, apoi punem alta floare deasupra si crema si cate un mot din cirese/capsuni/zmeura, sa fie fructe de marime mica.
Floricelele cu crema de vanilie si fructe au fost pregatite de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto


aluat foietaj crema vanilie cirese capsuni
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1936 viz    0 com
1835 viz    0 com
2309 viz    0 com
3821 viz    0 com
1382 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1806 (s) | 37 queries | Mysql time :0.021450 (s)