News Flash:

Flori de salcam in aluat

7 Iunie 2013
1975 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

ciorchine de flori de salcam
faina
apa minerala
sare
zahar vanilat
2 oua

Mod de preparare:

Am pregatit un aluat de clatite: am batut putin ouale, am adaugat treptat apa minerala, apoi faina, un praf de sare, zahar vanilat. Am lasat cateva minute sa se odihneasca aluatul.
Intre timp am pregatit florile de salcam, scufundandu-le in apa rece si curata. Am schimbat apa si din nou le-am scufundat. Le-am lasat sa se scurga.
Ciorchinele de salcam le-am trecut prin aluatul de clatite, apoi le-am pus la prajit in ulei incins.
Se prajesc pe ambele parti, apoi se mananca cu pofta. Se pot pudra si cu zahar.

Flori de salcam in aluat.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

apa minerala zahar vanilat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2702 viz    0 com
2399 viz    0 com
2237 viz    0 com
3085 viz    0 com
3745 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1695 (s) | 34 queries | Mysql time :0.031383 (s)