News Flash:

Flori de dovlecei facute pane

4 Iulie 2014
3765 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300 g ricotta (crema de branza, branza de vaci)
200 g flori proaspete de dovlecei (inchise)
1-2 oua
1 lingura de tarhon proaspat tocat
1 lingura busuioc proaspat tocat
piper
sare

Pentru aluat:
2-3 linguri faina
1 ou
bere
sare

Mod de preparare:

Preapara mai intai umplutura: amesteca branza cu oul, verdeturile, sarea si piperul. Toarna umplutura intr-un pos si umple florile, insa nu complet. Rasuceste florile la varf, pentru a impiedica umplutura sa iasa. Prepara aluatul de pane amestecand ingredientele, pana obtii o pasta subtire. Tavaleste florile prin aluat, apoi prajeste-le in baie de ulei incins.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete pane dovlecei pane retete vegetariene flori comestibile
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1739 viz    0 com
1136 viz    0 com
3250 viz    0 com
1396 viz    0 com
932 viz    0 com
1407 viz    0 com
1062 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1545 (s) | 25 queries | Mysql time :0.014533 (s)