News Flash:

Flip de ceai

14 Iulie 2011
1144 Vizualizari | 0 Comentarii
Flip de ceai
Ingrediente: 1 lingurita de sirop de zahar 1 galbenus 2 cl frisca lichida ceai negru nucsoara Mod de preparare: Frisca se mixeaza bine cu galbenusul, siropul de zahar si cu gheata in shaker, dupa care se condimenteaza cu nucsoara. Bautura se toarna intr-un pahar de ceai si se completeaza cu ceai negru la final.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

galbenus margarina rama whisky
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1130 viz    0 com
1286 viz    0 com
1160 viz    0 com
936 viz    0 com
1790 viz    0 com
1218 viz    0 com
1058 viz    0 com
1024 viz    0 com
1360 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1562 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013283 (s)