News Flash:

Flip de ceai

14 Iulie 2011
1119 Vizualizari | 0 Comentarii
Flip de ceai
Ingrediente: 1 lingurita de sirop de zahar 1 galbenus 2 cl frisca lichida ceai negru nucsoara Mod de preparare: Frisca se mixeaza bine cu galbenusul, siropul de zahar si cu gheata in shaker, dupa care se condimenteaza cu nucsoara. Bautura se toarna intr-un pahar de ceai si se completeaza cu ceai negru la final.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

galbenus margarina rama whisky
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1105 viz    0 com
1245 viz    0 com
1110 viz    0 com
900 viz    0 com
1748 viz    0 com
1191 viz    0 com
1033 viz    0 com
1004 viz    0 com
1330 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1336 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018718 (s)