News Flash:

Flip de cafea americana

19 August 2011
1166 Vizualizari | 0 Comentarii
Flip de cafea americana
Ingrediente: 1 ceasca de cafea tare 1 galbenus 1-2 lingurite de zahar 2 linguri de coniac 2 linguri de lapte pasteurizat Mod de preparare: Galbenusul se mixeaza cu zahar, laptele pasteurizat si coniacul. Apoi se toarna in shaker, peste 2-3 cuburi de gheata. Bautura rezultata se trece printr-o strecuratoare si se pune intr-un pahar de cocktail sau intr-o cupa de sampanie. Se serveste imediat.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

zahar cristal bucataria internationala galbenus coniac
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

995 viz    0 com
988 viz    0 com
1013 viz    0 com
1032 viz    0 com
1110 viz    0 com
971 viz    0 com
882 viz    0 com
820 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1580 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019560 (s)