News Flash:

Flip de cafea americana

19 August 2011
1082 Vizualizari | 0 Comentarii
Flip de cafea americana
Ingrediente: 1 ceasca de cafea tare 1 galbenus 1-2 lingurite de zahar 2 linguri de coniac 2 linguri de lapte pasteurizat Mod de preparare: Galbenusul se mixeaza cu zahar, laptele pasteurizat si coniacul. Apoi se toarna in shaker, peste 2-3 cuburi de gheata. Bautura rezultata se trece printr-o strecuratoare si se pune intr-un pahar de cocktail sau intr-o cupa de sampanie. Se serveste imediat.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

zahar cristal bucataria internationala galbenus coniac
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

947 viz    0 com
912 viz    0 com
946 viz    0 com
1053 viz    0 com
916 viz    0 com
841 viz    0 com
747 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1456 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018973 (s)