News Flash:

Flamingo

4 August 2011
1196 Vizualizari | 0 Comentarii
Flamingo
Ingrediente: 3 cl nectar de coacaze rosii 34 cl suc de ananas 4 cl lichior de Red Orange 1 cl frisca lichida capsuni Mod de preparare: Intr-un shaker de mixeaza bine lichiorul, frisca si sucurile de fructe, dupa care amestecul rezultat se toarna intr-un pahar de cocktail. Ca decor se poate folosi o capsuna.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bordeaux alb margarina rama cirese
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1027 viz    0 com
1110 viz    0 com
1050 viz    0 com
970 viz    0 com
881 viz    0 com
1030 viz    0 com
1057 viz    0 com
1108 viz    0 com
1130 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1700 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019498 (s)