News Flash:

Fizz de oua

1 Iulie 2011
986 Vizualizari | 0 Comentarii
Fizz de oua
Ingrediente: 2 cl zeama proaspata de lamaie 12 cl nectar de portocale si de catina alba 1 galbenus putin ghimbir macinat 2 lingurite de miere apa minerala sau plata o felie de lamaie Mod de preparare: Intr-un shaker se mixeaza rapid sucul de lamaie, galbenusul, nectarul, ghimbirul macinat cu 2 cuburi de gheata si cu mierea. Se toarna intr-o cupa umpluta la 1/3 cu bucuri de gheata. Se completeaza cu apa minerala. Se serveste cu paiul. Ca decor se poate folosi o felie de lamaie.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

vin alb inghetata lamaie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

920 viz    0 com
1139 viz    0 com
1045 viz    0 com
1099 viz    0 com
1092 viz    0 com
1072 viz    0 com
1103 viz    0 com
954 viz    0 com
1114 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1441 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014269 (s)