News Flash:

Fileu de salau in crusta de susan

2 Iulie 2012
1754 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 fileuri de salau
100 gr susan
faina
2 oua
piper
sare


Mod de preparare:

Prima data trebuie spalate si uscate bine fileurile de salau. Apoi le potrivim de piper si sare. Batem ouale cu un praf de sare si punem faina pentru a obtine o compozitie mai groasa. Dupa aceea dam fiecare fileu prin compozitie, apoi prin susan si le punem la prajit, in ulei incins. Se scot pe o farfurie pe care am asezat servet de bucatarie pentru a absoarbe excesul de ulei.
Se pot servi cu un sos de smantana, pregatit, bineinteles, din smantana, un catel de usturoi pisat, o lingurita de pasta de ardei, zeama de lamaie si piper si sare.

sursa: sfatulparintilor.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

susan faina oua pipersare smantana usturoi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1485 viz    0 com
5355 viz    0 com
1742 viz    0 com
3293 viz    0 com
5295 viz    0 com
2560 viz    0 com
3071 viz    0 com
3361 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1559 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014314 (s)