News Flash:

File de ton rosu cu usturoi

13 Iulie 2012
6626 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 fileuri de ton rosu
zeama de la o lamaie
2 catei de usturoi
ulei de masline
patrunjel uscat
sare

Mod de preparare:

Se iau fileurile si se sareaza pe ambele parti, apoi se adauga si patrunjelul uscat. Se stropesc abundent cu ulei de masline si cu zeama de la o lamaie; in acest sos se adauga si cei doi catei de usturoi taiati pe din doua. Se lasa fileurile la frigider, in acest sos, o ora.

Se pune la incins o tigaie de teflon; cand s-a incins bine, se pun fileurile de ton (se poate turna peste ele si sosul in care au stat). Se tin maximum doua minute pe ambele parti. Daca sunt tinute prea mult, carnea se intareste si devine prea seaca. Se poate servi la masa cu salata verde si piure de cartofi.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

usturoi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5202 viz    0 com
1850 viz    0 com
1483 viz    0 com
5355 viz    0 com
1742 viz    0 com
3290 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1388 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013050 (s)