News Flash:

File de somon la gratar

26 Decembrie 2011
4706 Vizualizari | 0 Comentarii
File de somon la gratar
Ingrediente:

12 bucati a cate 180 g file de somon (cu piele)
2 linguri lamaie tocata
2 catei de usturoi tocat
sucul de la 2 lamai
2 linguri capere
1 lingura marar tocat
80 ml ulei de masline
sare de mare

Mod de preparare:

Se amesteca usturoiul, uleiul, sucul de lamaie, caperele, mararul si lamaita intr-un bol. Se presara sare de mare, dupa care se pune fileul de somon intr-o tava de ceramic si se toarna jumatate din marinata peste somon. Se intoarce fileul de somon si se toarna si cealalta jumatate de marinata. Dupa aceea se acopera vasul si se da la frigider pentru 4 ore. Se incinge un gratar si se pune somonul la copt. Din cand in cand se unge cu sosul de marinat. Se serveste cu felii de lamaie.

sura reteta si fotografii: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

lamaie usturoi capere marar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1631 viz    0 com
3442 viz    0 com
1255 viz    0 com
1364 viz    0 com
1874 viz    0 com
2473 viz    0 com
1875 viz    0 com
2418 viz    0 com
1203 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1179 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024971 (s)