News Flash:

File de somon la gratar

26 Decembrie 2011
4868 Vizualizari | 0 Comentarii
File de somon la gratar
Ingrediente:

12 bucati a cate 180 g file de somon (cu piele)
2 linguri lamaie tocata
2 catei de usturoi tocat
sucul de la 2 lamai
2 linguri capere
1 lingura marar tocat
80 ml ulei de masline
sare de mare

Mod de preparare:

Se amesteca usturoiul, uleiul, sucul de lamaie, caperele, mararul si lamaita intr-un bol. Se presara sare de mare, dupa care se pune fileul de somon intr-o tava de ceramic si se toarna jumatate din marinata peste somon. Se intoarce fileul de somon si se toarna si cealalta jumatate de marinata. Dupa aceea se acopera vasul si se da la frigider pentru 4 ore. Se incinge un gratar si se pune somonul la copt. Din cand in cand se unge cu sosul de marinat. Se serveste cu felii de lamaie.

sura reteta si fotografii: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

lamaie usturoi capere marar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1701 viz    0 com
3552 viz    0 com
1326 viz    0 com
1421 viz    0 com
1935 viz    0 com
2548 viz    0 com
1946 viz    0 com
2484 viz    0 com
1281 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1509 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014181 (s)