News Flash:

File de somon in foietaj

27 August 2019
250 Vizualizari | 0 Comentarii

Un preparat elegant, daca vrei sa-ti impresionezi musafirii. Combinatia de peste, foitaj si legume il transforma intr-un fel principal delicios si sanatos.

Ingrediente:

  • 4 fileuri de somon
  • 1 foaie de aluat foitaj
  • 250 g spanac congelat
  • 300 g crema de branza
  • sare
  • zeama de lamaie
  • 1 ceapa
  • catel usturoi
  • ulei
  • 1 ou, pentru uns
  • legume preparate la aburi, pentru servit

Mod de preparare:

Presari bucatile de peste cu sare si le stropesti cu zeama de lamaie. Tai ceapa marunt si o pui intr-o tigaie cu ulei incins. Amesteci repede si adaugi spanacul congelat. Dupa ce se evapora apa, pui usturoiul pisat si opresti focul. Intinzi foaia de aluat pe masa. Acoperi aluatul cu spanac, apoi adaugi crema de branza. Peste stratul de branza aranjezi bucatile de peste. Rulezi, o ungi cu oul batut si o coci 30 de minute, la 170 °C. Decorezi rulada cu rozmarin si o servesti alaturi de legume preparate la aburi.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

somon foietaj
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

248 viz    0 com
156 viz    0 com
112 viz    0 com
216 viz    0 com
172 viz    0 com
285 viz    0 com
265 viz    0 com
247 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1401 (s) | 34 queries | Mysql time :0.026523 (s)