News Flash:

File de somon cu spanac

19 Iulie 2013
1180 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 fileuri de somon
200 g spanac
300 g cartofi
150 ml lapte
1 lingura unt
sare

Mod de preparare:

Fierbem fileul de somon timp de 20 de minute la aburi. Calim spanacul pana se inmoaie. Fierbem cartofii si-i procesam intr-un blender adaugand lapte, unt si sare. Servim fileul de peste cu spanac si piureul de cartofi.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

spanac cartofi unt aburi blender
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2846 viz    0 com
1496 viz    0 com
2370 viz    0 com
2523 viz    0 com
1409 viz    0 com
1219 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1730 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018126 (s)