News Flash:

File de somon cu parmezan si capere

18 Decembrie 2013
974 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

75g parmezan ras
6 linguri pesmet
200g capere
4 fileuri somon
5 linguri ulei de masline

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 200C sau 180C daca are ventilatie. Prajeste fileurile de somon intr-o lingura de ulei, pe ambele parti pana cand se rumenesc. Pune-le apoi intr-o tava pe o folie de aluminiu si baga-le la cuptor timp de 10 minute. Intre timp, incinge restul de ulei intr-o tigaie si prajeste caperele si pesmetul. Scoate-le intr-un bol. Adauga parmezanul ras, sare si piper dupa gust. Amesteca si presara peste fileurile de somon. Serveste cu cartofi fierti sau fasole pastai.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1449 viz    0 com
2050 viz    0 com
892 viz    0 com
1309 viz    0 com
1226 viz    0 com
1291 viz    0 com
1234 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1397 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019927 (s)