News Flash:

File de somon cu legume la cuptor

13 Septembrie 2013
3048 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 gr file somon
1 punga 400 gr bonduelle 4 seasons mix
3 catei usturoi
sare
piper
ulei de masline

Mod de preparare:

Legumele au fost lasate sa se decongeleze la temperatura camerei, pestele a fost proportionat, spalat si sters cu un servetel, condimentat cu sare, piper si putin ulei de masline, asezat intr-un vas yena si dat la cuptor acoperit cu folie de aluminiu pentru 15 minute. Legumele au fost date intr-un clocot cu putina sare insa nu mai mult de 6 minute dupa care le-am asezat langa peste la cuptor alaturi de usturoiul pisat pentru inca 15 minute.
Am servit alaturi de peste un sos de mustar cu usturoi.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

file somon bonduelle usturoi vas yena
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2406 viz    0 com
1979 viz    0 com
1700 viz    0 com
2566 viz    0 com
3055 viz    0 com
1595 viz    0 com
1999 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1577 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019499 (s)