News Flash:

File de salau gratinat

19 Decembrie 2013
2663 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g file de salau
75 g faina
50 ml vin alb
300 ml lapte
1 ceapa
2 galbenusuri
50 g cascaval
75 g unt
1 lamaie
sare

Mod de preparare:

Fileurile se spala, se usuca si se fierb in apa cu sare, ceapa si vin. Se scurg si se pun intr-o forma termorezistenta. Untul se topeste intr-o craticioara si se adauga faina dizolvata in lapte. Se fierbe 10 minute si se lasa la racit. Se adauga galbenusurile si sarea si se toarna sosul obtinut peste fileuri. Se presara cascaval ras si se da la cuptor. Se serveste cu felii de lamaie.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1416 viz    0 com
1965 viz    0 com
864 viz    0 com
1257 viz    0 com
1163 viz    0 com
1224 viz    0 com
1189 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1682 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019255 (s)