News Flash:

File de pui in sos de smantana cu usturoi - O gustare care va surprinde pe oricine!

9 Ianuarie 2017
42533 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

100 g cascaval tare
1 lingurita de mustar
1 kg file de pui
200 g smantana
3 catei de usturoi
4 crengute de cimbrisor
Ulei vegetal pentru prajit
sare
piper negru – dupa gust

Mod de preparare:
 
1. Incinge cuptorul la 200 de grade Celsius.
2. Presara piper si sare pe carne, pe ambele parti.
3. Prajeste carnea pe ambele parti, intr-o tigaie incinsa. Trebuie sa prinda o culoare aurie.
4. Zdrobeste usturoiul.
5. Pune-l intr-o tigaie, impreuna cu cimbrisorul, piperul, sarea si mustarul. Amesteca bine.
6. Da cascavalul pe razatoarea cea mai mica.
7. Unge cu ulei o tava de copt.
8. Pune carnea in ea, apoi acoper-o cu sosul pregatit in tigaie.
9. Presara cascaval si baga tava in cuptor pentru 20-25 de minute.
Se serveste fierbinte.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

file sos friptura sos sos usturoi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Ana  | #1525
Si cand adaugam smantana?
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1588 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015437 (s)