News Flash:

File de peste in crusta

31 Iulie 2013
1449 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 fileuri de peste slab
250 g broccoli congelat sau proaspat
10 linguri de pesmet
200 g smantana degresata
1 lingurita amidon alimentar
100 g lapte
3 linguri parmezan
5 linguri branza cheddar
4 linguri ulei de masline
2 catei de usturoi
sare
piper

Mod de preparare:


Intr-un vas termorezistent asaza un strat de buchetele de broccoli oparite, iar deasupra asaza fileurile proaspete de peste. Condimenteaza totul cu sare si piper. Intr-un bol, amesteca smantana si amidonul cu laptele, usturoiul tocat marunt si uleiul de masline. Toarna compozitia peste peste si clatina vasul, pentru ca sosul alb sa se uniformizeze. La final, adauga parmezan, branza cedar si pesmet si introdu vasul in cuptorul preincalzit. Cand pestele prinde o crusta crocanta, inseamna ca cina este gata.

Pestele in crusta crocanta cu broccoli si sos alb se serveste cu salata de rucola.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

peste slab broccoli congelat smantana degresata parmezan usturoi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2747 viz    0 com
1462 viz    0 com
2168 viz    0 com
1526 viz    0 com
1502 viz    0 com
1177 viz    0 com
2838 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1541 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014683 (s)