News Flash:

File de peste cu rosii

7 August 2013
1574 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg file de peste
3 cepe potrivite
300 ml lapte
faina alba
3 rosii mari
sare

Mod de preparare:

Se pun fileurile de peste in lapte si se lasa cam 2 ore pentru a scoate toxinele apoi se scot pe un prosop de bucatarie sa se scurga, se sareaza, se dau prin faina alba si se prajesc la foc potrivit.

Cand intoarcem pestele pe cealalta parte asezam rondele de ceapa in jurul pestelui si rondele de rosie peste bucatile de peste, acoperim cu un capac si lasam inca 5 minute la foc mic sa se inmoaie ceapa. Se serveste cu mamaliga.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

lapte faina alba rosii mari sare foc potrivit foc mic
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2211 viz    0 com
1978 viz    0 com
1172 viz    2 com
1243 viz    0 com
2510 viz    0 com
2154 viz    0 com
2244 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1555 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019714 (s)