News Flash:

File de peste cu pesmet

21 Martie 2012
3413 Vizualizari | 0 Comentarii
File de cod cu legume la cuptor
Ingrediente:

400 g file de cod (fara piele si fara oase)
6 lingurite de faina
100 g pesmet
un ou
o lingura de apa rece
2 lingurite de ulei de masline
lamaie

 Mod de preparare:
 
 Mai intai preincalzim la 185 de grade cuptorul, dupa care punem zeama de lamaie, faina si putin piper intr-un castron. In altul batem oul amestecat cu apa. In al treilea punem pesmetul. Apoi luam bucatile de file de cod si le cufundam in ou, apoi in pesmet, dupa care le punem in tava cu ulei. Le dam pentru aproximativ 10 minute la cuptor. Se pot servi cu mazare, cartofi copti etc.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina pesmet apa lamaie piper castron mazare cartofi copti
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1493 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019736 (s)