News Flash:

File de peste cu curry

27 Mai 2014
902 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

800 g de file de peste fara piele
75 g de pasta rosie de curry thailandeza
60 ml de ulei vegetal
4 oua
2 cepe rosii
o legatura de lamaita
2 linguri de zahar brun
2 catei de usturoi
800 ml de smantana vegetala de nuca de cocos
2 cani de broccoli
zeama de la 2 lamai
2 linguri de coriandru tocat
piper
sare

Mod de preparare:

Fierbe ouale timp de 7 minute si lasa-le la racit, apoi decojeste-le si pune-le deoparte. Incinge uleiul intr-o cratita mare la temperatura medie si caleste in el ceapa, usturoiul si lamaita dupa ce le-ai tocat marunt, alaturi de pasta rosie de curry, timp de 5 minute. Adauga zaharul brun, smantana de cocos si 2/3 de cana de apa. Fierbe compozitia si adauga bucatele tocate marunt de broccoli si pestele taiat cubulete. Fierbe amestecul timp de 6-8 minute, pana cand se patrunde pestele. Adauga sucul de lamaie si coriandrul proaspat, apoi asezoneaza cu sare si piper dupa gust. Taie ouale in jumatati si adauga-le in curry thai.
 
Acest preparat se serveste cald, alaturi de o portie proaspata de orez cu bob lung fiert si o gasca de prieteni alaturi. Nu uita si de niste aperitive-pachetele de primavara pentru un meniu complet.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete peste retete internationale orez curry
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

959 viz    0 com
1119 viz    0 com
974 viz    0 com
1116 viz    0 com
1001 viz    0 com
1073 viz    0 com
1030 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1628 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019291 (s)