News Flash:

File de pangasius pane

18 Mai 2011
2158 Vizualizari | 0 Comentarii
File de pangasius pane
Ingrediente: 2 bucati file de pangasius 1 ou 4 linguri pesmet unt pentru prajit sare piper zeama de la jumatate de lamaie Mod de preparare: Decongelam fileul de peste, il spalam, il condimentam cu sare si piper si il stropim cu zeama de la jumatate de lamaie. Intr-un castronel batem oul si in alta farfurie punem cele 4 linguri de pesmet. Punem untul la incins in tigaie. Trecem pestele pe ambele parti prin ou, apoi prin pesmet, dupa care il punem in tigaie, in untul incins. Il prajim pana devine auriu, dupa care il scoatem intr-o farfurie pe un servetel absorbant pentru a se scurge untul in exces.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bourbon pesmet unt
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

973 viz    0 com
2068 viz    0 com
922 viz    0 com
1691 viz    0 com
1194 viz    0 com
991 viz    0 com
1900 viz    0 com
3906 viz    0 com
1256 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1635 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013813 (s)