News Flash:

File de pangasius pane

18 Mai 2011
2216 Vizualizari | 0 Comentarii
File de pangasius pane
Ingrediente: 2 bucati file de pangasius 1 ou 4 linguri pesmet unt pentru prajit sare piper zeama de la jumatate de lamaie Mod de preparare: Decongelam fileul de peste, il spalam, il condimentam cu sare si piper si il stropim cu zeama de la jumatate de lamaie. Intr-un castronel batem oul si in alta farfurie punem cele 4 linguri de pesmet. Punem untul la incins in tigaie. Trecem pestele pe ambele parti prin ou, apoi prin pesmet, dupa care il punem in tigaie, in untul incins. Il prajim pana devine auriu, dupa care il scoatem intr-o farfurie pe un servetel absorbant pentru a se scurge untul in exces.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bourbon pesmet unt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1014 viz    0 com
2221 viz    0 com
990 viz    0 com
1738 viz    0 com
1242 viz    0 com
1031 viz    0 com
1945 viz    0 com
4008 viz    0 com
1289 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1597 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018854 (s)