News Flash:

File de halibut cu rosii si dovlecel

15 Iulie 2013
1782 Vizualizari | 0 Comentarii
Halibutul este un peste oceanic foarte gustos, cu carne slaba, ideal pentru mesele rapide de la pranz sau pentru cinele festive in familie. Pentru a-i pastra savoarea, il poti gati pe gratar, in folie de aluminiu, alaturi de ingrediente care ii pun si mai mult in valoare aroma deosebita: rosii cherry, dovlecei si rozmarin.

Ingrediente:

250 g file de halibut
2 dovlecei de marime medie
300 g rosii cherry
50 g masline fara samburi
ulei de masline
2 catei de usturoi
2 crengute de rozmarin
sare
piper negru

Mod de preparare:

Asezoneaza fileul de halibut cu sare si piper proaspat rasnit. Taie dovleceii in cubulete, rosiile cherry si maslinele in jumatati, iar usturoiul in felii subtiri. Pe blatul de lucru asaza 4 straturi de foi de aluminiu. Peste aluminiu asaza un strat de rosii cherry, dovlecei si masline, apoi asaza fileul de halibut condimentat. Stropeste-l cu ulei de masline, apoi presara usturoi si, din loc in loc, pune crengute de rozmarin. Impacheteaza halibutul si asaza-l pe gratarul incins pentru 10-15 minute.
Fileul de halibut la gratar cu rosii cherry si dovlecei se serveste fierbinte, alaturi de o portie de cuscus.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2521 viz    0 com
1406 viz    0 com
1211 viz    0 com
1322 viz    0 com
1189 viz    0 com
2014 viz    0 com
2555 viz    2 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1426 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013063 (s)