News Flash:

File de cod la cuptor

16 August 2013
2563 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

400 g file de cod (fara piele si fara oase)
6 lingurite de faina
o lingura de apa rece
un ou mare
100 g pesmet
lamaie
2 lingurite de ulei de masline

Mod de preparare:

Preincalziti cuptorul la 190 grade Celsius. Intre timp, intr-un bol puneti faina in care ati adaugat putin piper si zeama de lamaie. Intr-un alt vas bateti oul amestecat cu apa. In alt bol puneti pesmetul. Verificati daca fileurile nu mai au oase “ratacite”. Scufundati fiecare bucata de cod in faina, scuturati excesul, apoi scufundati in ou, scuturati, iar apoi prin pesmet si asezati pe o farfurie. Dupa ce ati terminat toate bucatile de peste, ungeti o tava cu ulei  si coaceti bucatile de peste timp de 10 minute, pana devin aurii.
Dupa preferinte, se poate servi cu garnitura de cartofi copti, mazare (sau orice alte legume preparate la aburi sau la cuptor) si lamaie.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

apa rece pesmet lamaie bol
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3054 viz    0 com
1591 viz    0 com
1998 viz    0 com
5782 viz    0 com
1491 viz    0 com
2895 viz    0 com
1504 viz    0 com
2242 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1480 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013355 (s)