News Flash:

File de cod la cuptor

16 August 2013
2516 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

400 g file de cod (fara piele si fara oase)
6 lingurite de faina
o lingura de apa rece
un ou mare
100 g pesmet
lamaie
2 lingurite de ulei de masline

Mod de preparare:

Preincalziti cuptorul la 190 grade Celsius. Intre timp, intr-un bol puneti faina in care ati adaugat putin piper si zeama de lamaie. Intr-un alt vas bateti oul amestecat cu apa. In alt bol puneti pesmetul. Verificati daca fileurile nu mai au oase “ratacite”. Scufundati fiecare bucata de cod in faina, scuturati excesul, apoi scufundati in ou, scuturati, iar apoi prin pesmet si asezati pe o farfurie. Dupa ce ati terminat toate bucatile de peste, ungeti o tava cu ulei  si coaceti bucatile de peste timp de 10 minute, pana devin aurii.
Dupa preferinte, se poate servi cu garnitura de cartofi copti, mazare (sau orice alte legume preparate la aburi sau la cuptor) si lamaie.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

apa rece pesmet lamaie bol
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3010 viz    0 com
1547 viz    0 com
1914 viz    0 com
5727 viz    0 com
1452 viz    0 com
2763 viz    0 com
1470 viz    0 com
2176 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1611 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014225 (s)