News Flash:

File cod cu portocala si fenicul

17 Februarie 2014
1450 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 lingurite frunze fenicul tocate
1 portocala desfacuta in felii fara membrana alba
2 catei usturoi
4 fire cimbru
4 bucati coaja portocala
1/4 lingurita piper rosu
1 lingurita unt
2 linguri vin alb sec
1 bulb de fenicul mic feliat subtire
1/2 lingurita sare
2 fileuri cod
1 lingurita ulei de masline

Mod de preparare:


Condimenteaza pestele cu sare si pune fiecare file intr-o punga de plastic cu fermoar. Imparte restul ingredientelor (fenicul, vin, unt, piper, cimbru, usturoi,coaja de portocala si felii de portocala) in doua si pune-le in fiecare punga.

Inchide pungile incercand sa elimini cat mai mult aerul din ele. Pune-le pe o farfurie si gateste-le la microunde la putere medie spre mare timp de 5 minute sau pana cand codul este patruns. Lasa sa se raceasca timp de 2 minute apoi scoate continutul pungilor pe farfurii.  Serveste decorat cu frunze de fenicul tocate si putin ulei de masline.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete cod cod portocala cod fenicul retete peste
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

888 viz    0 com
2163 viz    0 com
1775 viz    0 com
1099 viz    0 com
3358 viz    0 com
2977 viz    0 com
1316 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1686 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013575 (s)