News Flash:

Fii o gospodina buna - Invata sa prepari corect dovlecei umpluti cu telemea

27 Iunie 2017
1651 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 dovlecei
100 g telemea rasa
100 ml lapte
1 ou
1/2 lingurita faina
1 lingurita smantana
25 g unt
marar verde tocat

Mod de preparare:


Se curata dovleceii de coaja si se scobesc in interior, apoi se umplu cu telemeaua amestecata cu galbenus, albusul spuma si marar. Se aseaza intr-un vas uns cu unt, iar deasupra se toarna sosul preparat astfel: se amesteca faina cu laptele si smantana. Se lasa la cuptor cca 30 de minute. sosul alb se poate inlocui si cu sos de rosii.

sursa: despre copii
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

dovlecei lapte smantana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1560 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018108 (s)