News Flash:

Ficatei si pipote cu sos de lapte, la cuptor

25 Ianuarie 2012
2525 Vizualizari | 0 Comentarii
Ficatei si pipote cu sos de lapte la cuptor
Ingrediente:

1 kg pipote si ficatei de pasare
160 gr unt
50 gr faina
400 ml lapte
100 gr cascaval sau branza
un praf de sare
condimente
2 galbenusuri

Mod de preparare:

Speli si cureti foarte bine ficateii si ii lasi sa se scurga sau ii stergi cu un servet curat de bucatarie. Treci ficateii prin fainasi ii pui sa se prajeasca in jumatate de cantitate de unt. Dupa ce i-ai scos din tigaie, ii presari cu condimente si ii asezi intr-un vas ce rezista la cuptor. Peste ei torni sosul preparat astfel: Intr-o tigaie, din restul de unt si putina faina faci un rantas deschis la culoare pe care-l stin gi cu lapte, amestecand continuu sa nu se faca cocoloase. Potriveste sosul cu sare sau delikat. Lasa sosul putin sa se racoreasca si apoi il amesteci cu galbenusurile. Toarna sosul peste ficatei, presara cascavalul/branza rasa si da la cuptor pentru 10-15 minute. Serveste cu salata de sfecla sau iaurt.
Reteta Ficatei si pipote cu sos de lapte, la cuptor a fost pregatita de Craita.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

unt faina lapte cascaval branza sare condimente galbenusuri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1573 viz    0 com
1350 viz    0 com
1552 viz    0 com
3142 viz    0 com
2233 viz    0 com
1590 viz    0 com
1159 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1768 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013489 (s)