News Flash:

Ficatei la tigaie cu ciuperci

18 Iulie 2012
3703 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

ficatei de pasare proaspeti (500 gr.)
ciuperci champignon (500 gr.)
1 pahar de vin alb
o ceapa galbena sau rosie
busuioc
2 rosii potrivite (sau cateva rosii cherry)
3, 4 frunze de salata verde

Mod de preparare:

Se calesc ficateii cu ciupercile intr-o tigaie cu o lingura de ulei de masline. Dupa 5 minute se adauga si ceapa la calit.
Dupa ce scade apa (de la ciuperci) se adauga un pahar de vin alb pentru un gust deosebit si cateva frunze de busuioc pentru aroma.            
Se ia de pe foc si se adauga deasupra rosiile taiate cuburi.
Pe o farfurie intinsa se aseaza frunzele de salata, iar deasupra lor se pune compozitia gatita.
Ficatei cu ciuperci la tigaie recomandati de fraiche-bistro.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciuperci champignon vin alb ceapa galbena rosie busuioc rosii
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4096 viz    0 com
1984 viz    1 com
1576 viz    0 com
2402 viz    0 com
2891 viz    0 com
2976 viz    0 com
3939 viz    0 com
2020 viz    0 com
2040 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1473 (s) | 23 queries | Mysql time :0.019129 (s)