News Flash:

Ficatei la ceaun, cu mamaliguta si usturoi

12 Noiembrie 2013
4339 Vizualizari | 0 Comentarii
Reteta de ficatei la ceaun, cu mamaliga si usturoi.

Ingrediente
:

500 g ficatei de pui
6 catei usturoi
sare
piper dupa gust
4 linguri ulei
apa
 
Mod de preparare:


Spalam ficateii si ii curatam de pielite. Ii condimentam dupa gust cu sare si piper si ii punem in ceaun in uleiul incins. Adaugam si usturoiul pisat, apoi ii acoperim cu apa, punem pe foc mic cu capac! Din cand in cand amestecam ca sa nu se lipeasca! Ii lasam sa scada. Cand sunt gata mai putem adauga usturoi pisat! Serviti cu placere alaturi de mamaliguta.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1704 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015185 (s)