News Flash:

Ficatei in sos de vin

24 Decembrie 2013
12782 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

300g ficatei de pui
100ml suc de rosii
1 ceapa
2 linguri ulei
apa
2catei usturoi
1 legatura patrunjel
condimente
sare

Mod de preparare:

Se iau ficatei de pui si se spala bine, apoi se pun intr-o tigaie teflonata si se lasa la foc cca. 15 min sa scada zeama lasata. Se adauga uleiul, ceapa taiata marunt, usturoiul, apa, vinul si sosul de rosii. Se lasa la foc mic 45 minute. La sfarsit se adauga sarea si condimentele. Eu i-am servit cu piure si salata de varza murata.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

CharlesLouff  | #1272
wh0cd111498 generic revia celebrex generic buy zithromax tamoxifen cafergot ampicillin trazodone
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1762 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013431 (s)