News Flash:

Ficatei in foietaj

31 Octombrie 2011
5331 Vizualizari | 0 Comentarii
Ficatei in foietaj
Ingrediente: 1 pachet foietaj Morarita 500 g ficatei 1 galbenus ½ lingurita tarhon 2 linguri ulei piper sare Mod de preparare: Prima data se spala foarte bine in mai multe ape ficateii, dupa care se pun in strecuratoare sa se scurga de apa. Se rumenesc usor in doua linguri de ulei. Cand sunt gata se condimenteaza cu sare, piper si tarhon uscat. Se scot pe o farfurie si se lasa sa se raceasca. Se scoate aluatul de la frigider si se lasa sa se dezghete la temperatura camerei. Se intinde aluatul putin cu sucitorul si se taie fasii late cat lungimea ficatelului. Se pun bucatile de ficat pe fasia de foietaj, se ruleaza fasia de foietaj in jurul ficatelului si se asaza rulourile obtinute  in tava. Dupa aceea se bate galbenusul, se ung rulourile cu ajutorul unei pensule si se presara mac. Se dau la cuptorul incins pentru 25 minute. Se scot de la cuptor si se servesc fierbinti. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bucataria internationala aripioare pui galbenus ulei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3255 viz    0 com
2183 viz    0 com
1038 viz    0 com
4673 viz    0 com
3162 viz    0 com
3040 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1683 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020218 (s)