News Flash:

Ficatei de pui cu usturoi

7 Ianuarie 2014
1871 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250g ficatei de pui
100ml suc de rosii
3 linguri ulei
3 linguri de apa
3 catei usturoi
1 legatura patrunjel
condimente
sare
piper

Mod de preparare:

Se iau ficatei de pui si se spala bine, apoi se pun intr-o sita sa se usuce bine. Se ia o tava pentru cuptor, se tapeteaza cu hartie de copt apoi se pun uleiul, apa si ficateii. Peste ei se pun condimentele, sarea, piperul si apoi sucul de rosii. Se dau la cuptor pentru 45 minute si la final adaugam usturoiul pisat si la servire patrunjelul tocat marunt si cateva frunze mai mari pentru ornament. Puteti folosi o tava cu capac pentru a nu murdari cuptorul.
Ficateii se pot servi cu pilaf de orez, piure, legume mexicane, salata de legume, orez sarbesc etc.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1594 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015816 (s)