News Flash:

Ficatei de pui cu usturoi

16 Septembrie 2013
1655 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250 g ficatei de pui
100 ml suc de rosii
3 linguri ulei
3 linguri de apa
3 catei usturoi
1 legatura patrunjel
sare
piper

Mod de preparare:

Se iau ficatei de pui si se spala bine, apoi se pun intr-o sita sa se usuce bine. Se ia o tava pentru cuptor, se tapeteaza cu hartie de copt apoi se pun uleiul, apa si ficateii. Peste ei se pun condimentele, sarea, piperul si apoi sucul de rosii. Se dau la cuptor pentru 45 minute si la final adaugam usturoiul pisat si la servire patrunjelul tocat marunt si cateva frunze mai mari pentru ornament. Puteti folosi o tava cu capac pentru a nu murdari cuptorul.
Ficateii se pot servi cu pilaf de orez, piure, legume mexicane, salata de legume, orez sarbesc etc…

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

apa patrunjel piper legume mexicane
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4067 viz    1 com
5483 viz    0 com
1938 viz    0 com
5142 viz    0 com
2582 viz    0 com
3544 viz    1 com
1944 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1438 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013087 (s)